Гавриш, Андрій ВолодимировичІщенко, Тетяна ІванівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаТкачук, Юрій МихайловичБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2018-04-112018-04-112017Патент на корисну модель № 114807, МПК A23G 3/00 (2017.01). Фондан / Гавриш А. В., Іщенко Т. І., Нєміріч О. В., Ткачук Ю. М., Дудкіна О. О. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2016 08233 ; заяв. 26.07.201 6; опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26940Фондан спеціального призначення, що містить яйця курячі, цукор білий, масло, який відрізняється тим, що як масло містить какао – масло, додатково містить модифікований крохмаль PRECISA® Bake GF, молоко цільне згущене, порошки з цедри цитрусових та ефір лимонної кислоти. Fondan for special purpose, containing eggs, sugar, butter, that specially containing as fat the cocoa-butter, and also modified starch PRECISA® Bake GF, condensed milk, powders from citrus peel and citric acid ester.uk-UKповерхнево активні речовинигарячі солодкі стравифонданцеліакіяsurface active agentsceliac diseasehot sweet dishesfondantкафедра готельно-ресторанної справиФондан (Патент на корисну модель № 114807)Other