Антоненко, Тетяна ВікторівнаГолікова, Тетяна ПетрівнаРак, Валентина Петрівна2018-04-242018-04-242017Антоненко, Т. В. Агротуризм як напрям розвитку індустрії гостинності в Україні / Т. В. Антоненко, Т. П. Голікова, В. П. Рак // Научный взгляд в будуще. – 2017. - Том 4, Выпуск №6. - С. 79-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27150Останнім часом, як відомо, внутрішній туризм є актуальним і затребуваним, оскільки спостерігається різке падіння закордонного туризму у зв’язку з об’єктивними економічними і політичними причинами. Беручи до уваги багатий природній і культурно-історичний потенціал України, гострий дефіцит засобів розміщення, в тому числі спеціалізованого призначення, інтерес туристів зростає до екологічного, аграрного, культурно-пізнавального, історичного та етнічного туризму. Тому агроготелі мають сприятливі перспективи розвитку на вітчизняному ринку готельних послуг з організацією кінних прогулянок, проведення майстер-класів з сироваріння, виноробства, апітерапії та інших послуг. Також проаналізовано економічні чинники просування агротуризму в Україні та стан розвитку програм підтримки даного напрямку. Last year inner tourism is an actual and requested, due to the acute falling of foreign tourism due to financial and political reasons. So, development of programs of agrotourism is an urgent task. Ukraine has a big natural, cultural and historical potential, so interest of tourists increases to the ecological, agrarian, cultural, historical and ethnical tourism. So, agrohotels have attractive perspectives at the domestic market of hotel services besides with organization of horse riding, master-classes of cheese making, winemaking, apitherapy and other services.uk-UKагроготеліпослугитуризмгостинністьаgrohotelservicestourismhospitalityкафедра готельно-ресторанної справиАгротуризм як напрям розвитку індустрії гостинності в УкраїніThesis