Клименко, Михайло МиколайовичТопчій, Оксана Анатоліївна2013-12-032013-12-032001Клименко, М. М. Консерванти для комбікормів / М. М. Клименко, О. А. Топчій // Харчова і переробна промисловість. - К.: УДУХТ, 2001. - C. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11768У статті наведено результати розробки варених тваринних кормів подовженого терміну зберігання завдяки застосуванню створених в університеті консервуючих сумішей. При вивченні якості вареного тваринного корму, що містить консервуючу суміш, у процесі зберігання досліджували зміни білка і якісного та кількісного складу амінокислот. The results of the development of cooked animal feed extended shelf life through the use of established at the University of preservative mixtures. In the study of quality of cooked animal feed containing the preserving mixture during storage investigated the changes in protein and qualitative and quantitative composition of amino acids.otherконсерванти для комбікормівамінокислотиpreservative for animal feedamino acidsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКонсерванти для комбікормівArticle