Желейний продукт антимутагенний (Патент на корисну модель № 34049) - Крапивницька, Ірина Олексіївна; Джуренко, Надія Іванівна; Паламарчук, Олена Павлівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Скрипченко, Надія Василівна; Омельчук, Євген Олександрович (My University, 2008)
Желейний продукт антимутагенний містить фруктово-ягідний компонент, цукор та лактат натрію. Як фруктово-ягідний компонент використовують сік з м'якоттю плодів лікарських рослин та яблучний пектиновий концентрат.
Keywords: цукор; лактат натрію; пектиновий концентрат; сік з м'якіттю; сахар; лактат натрия; пектиновый концентрат; сок с мякотью; sugar; sodium lactate; pectine concentrate; juice with the pulp; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології консервування