Івчук, Надія ПавлівнаЛебідь, Н. М.2014-07-022014-07-022013Івчук, Н. П. Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба / Н. П. Івчук, Н. М. Лебідь // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листопада 2013. – С. 139-141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15842У роботі вивчено вплив порошків кореневих прянощів на технологічні та смакові властивості хлібних виробів. The impact of root spices powders on the quality of bread products the influence of root spices powders on technological and taste properties of bread products.otherпорошок імбирупорошок селерипшеничне борошноginger powdercelery powderwheat flourкафедра технології оздоровчих продуктівВплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хлібаThesis