Бондаренко, Юлія ВікторівнаДробот, Віра Іванівна2012-03-102012-03-102008Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. – С. 86–88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/417В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на кількість та якість клейковини, вивчено зміну пружно-еластичних та в’язко-пластичних властивостей тіста з цукрозамінниками, встановлено їх вплив на газоутримувальну здатність тіста.In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltose treacle in quantity and quality of gluten studied the change of elastic andelasto-visco-plastic properties of the dough with sweeteners, found their influence on hazoutrymuvalnu ability test.uk-UKцукорглюкозно-фруктозний сиропмальтозна патокаклейковинатістопружністьв’язкістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsugarglucose-fructose syrupmaltose treacleglutendough elasticityviscosityВплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста