Яворська, Н. Б.Шиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаКириленко, Роман Григорович2013-04-012013-04-012010Удосконалення технології спиртової бражки із крохмалевмісної сировини при використанні кислотостійких ферментних препаратів / Н. Б. Яворська, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тез. докл. 76-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 12—13 квітня 2010 р. - К. : НУХТ, 2010. - Ч. ІІ. - С. 71-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7138Одним із способів зниження інфікування напівпродуктів спиртового виробництва є зменшення рН субстрату. Запропонована енерго- та ресурсозберігаюча технологія спиртових бражок дозволить знизити тривалість приготування замісу та максимальне використання вторинної теплоти. One way to reduce infection intermediates alcohol production is to reduce the pH of the substrate. The proposed energy and resource saving technology brazhok alcohol will reduce the durationCooking mixing and maximum utilization of secondary heat.otherзамісbatchсуслоmashзріла бражкаfermented washкислостійкі ферментні препаратиstainless enzymesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУдосконалення технології спиртової бражки із крохмалевмісної сировини при використанні кислотостійких ферментних препаратівThesis