Нгуен Фіонг ДонгМукоїд, Роман МиколайовичПрибильський, Віталій ЛеонідовичОлійник, Світлана Іванівна2018-03-152018-03-152015Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв / Нгуен Фіонг Донг, Р. М. Мукоїд, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Хранение и переработка зерна. – 2015. - №5. – С. 35–36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26774Дослідження вітчизняних сортів рису та визначення можливості їх використання для виробництва ферментованих напоїв. Для виробництва ферментованих напоїв із злакових культур показником є екстрактивність , яка обумовлена головним чином вмістом крохмалю. Research local rice varieties and determine the possibility of their use for the production of fermented beverages. For the production of fermented beverages with cereals indicator is ekstraktyvnist , which is due mainly starch content.uk-UKзернориспродуктиекстрактбілкові речовиникрохмальферментовані напоїcornricefoodextractproteinsstarchfermented beveragesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПорівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоївArticle