Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв - Нгуен Фіонг Донг; Мукоїд, Роман Миколайович; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2015)
Дослідження вітчизняних сортів рису та визначення можливості їх використання для виробництва ферментованих напоїв. Для виробництва ферментованих напоїв із злакових культур показником є екстрактивність , яка обумовлена головним чином вмістом крохмалю. Research local rice varieties and determine the possibility of their use for the production of fermented beverages. For the production of fermented beverages with cereals indicator is ekstraktyvnist , which is due mainly starch content.
Keywords: зерно; рис; продукти; екстракт; білкові речовини; крохмаль; ферментовані напої; corn; rice; food; extract; proteins; starch; fermented beverages; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства