Оптимізація рухової активності студентів в процесі спортивно – ігрової діяльності - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2019)
У статті розглянута проблема розвитку рухової активності студентів, обґрунтовано розкрито її значення, зміст застосування. Роль в області фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів належить ігровим видам спорту їх характерні риси, які впливають на всебічний розвиток студента, формуються й розвиваються його фізичні й моральні якості, поведінка тощо. In the article the problem of development of motor activity of students is considered, its significance, content of application is substantiated. The role in the field of physical education of students of higher educational establishments belongs to the types of sports, their characteristic features that influence the student's comprehensive development, their physical and moral qualities, behavior and the like are formed and developed.
Keywords: студенти; ігрова діяльність; students; game activities; кафедра фізичного виховання