Екологічні наслідки підприємницької діяльності та їх оцінка - Салатюк, Ніна Миколаївна; Півчук, Юлія Миколаївна (My University, 2013)
Аналізуються екологічні наслідки підприємницької діяльності на стан природного середовища. Досліджуються основні підходи до оцінки негативного впливу підприємницької діяльності на природу. Пропонується метод обрахування загальних економічних збитків від підприємницької діяльності на природні комплекси.
Keywords: екологічні наслідки; економічні збитки; забруднення; природне середовище; відновлення природи; природокористування; экологические последствия; экономические убытки; загрязнения; восстановление природы; природопользования; environmental impacts; economic losses; pollution; environment; nature restoration; environmental; кафедра економічної теорії