Дослідження впливу ферментного препарату грибної α-амілази на вуглеводний склад мальтозних сиропів - Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2007)
На основі результатів досліджень встановлено оптимальні співвідношення комплексу мальтогенних ферментних препаратів та місце введення грибної α-амілази для отримання високозцукрених мальтозних сиропів. За допомогою рідинного хроматографа визначено вуглеводний склад високомальтозних гідролізатів отриманих в ході зцукрювання в залежності від витрат комплексу ферментних препаратів. Based on research, the optimal ratio of complex maltogenic enzyme preparations and injection site mushroom α-amylase for vysokoosaharennyh maltose syrups. C determined using a liquid chromatograph carbohydrate composition vysokomaltoznyh hydrolysates obtained during saccharification rate depending on the complex of enzyme preparations.
Keywords: ферментні препарати; грибна α-амілаза; крохмаль; мальтоза; enzymes; fungal α-amylase; starch; maltose; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води