Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2014-05-072014-05-072007Сабадаш, Н. І. Дослідження впливу ферментного препарату грибної α-амілази на вуглеводний склад мальтозних сиропів / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 1-2 березня 2007 р. : тези доповідей. – Полтава: РВЦ ПУСКУ, 2007. – С. 42-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14253На основі результатів досліджень встановлено оптимальні співвідношення комплексу мальтогенних ферментних препаратів та місце введення грибної α-амілази для отримання високозцукрених мальтозних сиропів. За допомогою рідинного хроматографа визначено вуглеводний склад високомальтозних гідролізатів отриманих в ході зцукрювання в залежності від витрат комплексу ферментних препаратів. Based on research, the optimal ratio of complex maltogenic enzyme preparations and injection site mushroom α-amylase for vysokoosaharennyh maltose syrups. C determined using a liquid chromatograph carbohydrate composition vysokomaltoznyh hydrolysates obtained during saccharification rate depending on the complex of enzyme preparations.otherферментні препаратигрибна α-амілазакрохмальмальтозаenzymesfungal α-amylasestarchmaltoseкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження впливу ферментного препарату грибної α-амілази на вуглеводний склад мальтозних сиропівThesis