Арсиненко, Наталія Олексіївна2013-05-152013-05-152013Арсиненко Н. О. Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом : автореф. дис... канд техн. наук : 05.18.01 "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів" / Арсиненко Наталія Олексіївна ; НУХТ.– К., 2013.– 25 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7781Розроблено технологію хліба із використанням борошняно-зернових сумішей для хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом. Проведено оцінку споживних властивостей нового хліба «Гармонія». Розроб-лено пакет нормативної документації. Запропоновану технологію апробовано у виробничих умовах. The technology of using bread flour, grain mixes for bakery products with a balanced chemical composition. The estimation of consumer properties of the new bread "Harmony". Develop-Leno package documentation. The proposed technology was tested in a production environment.otherфункціональні хлібобулочні виробиборошняно-зернові суміші «Гармонія»збалансований хімічний складмікронутрієнтихарчова цінністьfunctional bakeryflour-corn mixtures "Harmony"balanced chemical compositionmicronutrientsnutritional valueУдосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом