Бандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-03-052014-03-052010Патент на корисну модель № 55071 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Морквяне желе / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201004332; заявл. 14.04.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12975Морквяне желе, яке включає сік, цукор, лимонну кислоту, пектин, яке відрізняється тим, що додатково містить аскорбінову кислоту та як сік використовують натуральний морквяний сік при такому співвідношенні компонентів,%: натуральний морквяний сік – 50,8-51,5; цукор–46,5-47,0; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Carrot jelly, which includes juice, sugar, citric acid, pectin, wherein further comprising ascorbic acid and how to use natural juice carrot juice with this component ratio,%-natural carrot juice 50,8-51,5; sugar -46,5-47,0, citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.otherлимона кислотааскорбінова кислотаморквяне желеморквяний сікцукорпектинlemon acidascorbic acidcarrot jellycarrot juicesugarpectinкафедра технології консервуванняМорквяне желе (Патент на корисну модель № 55071)Other