Згурський, Андрій ВолодимировичПоліщук, Галина Євгеніївна2015-07-032015-07-032012Згурський, А. В. Новий вид морозива молочно-овочевого / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 55-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21529На кафедрі технології молока і молочних продуктів НУХТ проведено комплексні дослідження для розроблення технології морозива молочно-гарбузового, а також вивчено його функціонально-технологічні властивості. The department of technology of milk and milk products NUFT conducted comprehensive research to develop technologies milky cream of pumpkin and studied its functional and technological properties.кафедра технології молока і молочних продуктівмолочна промисловістьморозивоморозиво молочно-овочевеdairy industryice creamdairy and vegetable ice creamНовий вид морозива молочно-овочевогоOther