Іванов, Сергій ВіталійовичРашевська, Тамара ОлексіївнаВашека, Оксана Миколаївна2013-11-052013-11-052012Іванов, С. В. Вершкове масло збагачене порошком із моркви / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 74-75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11045Вершкове масло займає особливе місце серед молочних продуктів і відноситься до продуктів щоденного споживання. Це обумовлює перспективність розробки нових видів продуктів на його основі. Критеріями вибору порошків слугували їх функціональні властивості та гармонійне поєднання зі смаком продукту. Butter is unique among dairy and relations relates to products of daily consumption. This makes the prospects development of new products based on it. The criteria for selection of powders served their functional properties and harmonious blend of tasteful products.otherвершкове масломолочні продуктимаслопереробна галузьbutterdairy productsbutter refining industryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівВершкове масло збагачене порошком із морквиOther