Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів - Леус, Руслан Миколайович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2011)
Розглянуто взаємозв’язки між термодинамічними параметрами і їх впливи на терміни зберігання харчових продуктів.

Examinedthe relationshipbetween thermodynamic parametersand theirinfluence onshelf lifeof foods.
Keywords: термодинаміка; thermodynamics; мікроорганізми; рівновага; осмотичний тиск; активність; вода; розчин; microorganisms; balance; osmoticpressure; activity; water; solution; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки