Леус, Руслан МиколайовичМаксименко, Ірина ФаддеївнаСоколенко, Анатолій Іванович2012-11-152012-11-152011Леус, Р. М. Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів / Р. М. Леус, І. Ф. Максименко, А. І. Соколенко // Харчова промисловість. – 2012. – № 3. - С. 75-77.0554–2081https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3696Розглянуто взаємозв’язки між термодинамічними параметрами і їх впливи на терміни зберігання харчових продуктів.Examinedthe relationshipbetween thermodynamic parametersand theirinfluence onshelf lifeof foods.otherтермодинамікаthermodynamicsмікроорганізмирівновагаосмотичний тискактивністьводарозчинmicroorganismsbalanceosmoticpressureactivitywatersolutionкафедра мехатроніки та пакувальної технікиСпіввідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктівArticle