Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій ВолодимировичБессараб, Олександр Семенович2020-06-172020-06-172017Бендерська, О. В. Дослідження вмісту важких металів і нітрозосполук в концентрованих томатопродуктах / О. В. Бендерська, В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Проблеми теплофізики та теплоенергетики : Х Міжнародна конференція, 23–26 травня 2017 р. – Київ, 2017. – С 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31484У статті наведено результати комплексної оцінки ботанічних сортів томатів, томатної пасти та соусів на їх основі, проаналізовано зміни якості нових продуктів при термічній обробці. The article provides the results of unified assessment of tomato cultivars, sorts of tomato paste and sauces made of it as well as analyzes the changes in quality of new products after heat treatment.томатопродуктинітратизберіганняксенобіотикипереробкаtomato productsnitratesstoringxenobioticsprocessingкафедра технології консервуванняДослідження вмісту важких металів і нітрозосполук в концентрованих томатопродуктахThesis