Бабійчук, Михайло Валерійович2022-10-132022-10-132022Бабійчук, М. В. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням ресурсо- та енергозберігаючих технологій приготування пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Михайло Валерійович Бабійчук ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 66 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38153otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасолодхмільпивне суслофільтр-пресзатиранняфільтруваннястріпінг суслаПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням ресурсо- та енергозберігаючих технологій приготування пивного суслаOther