Попова, Інна ВадимівнаХомічак, Любомир МихайловичОлійник, Алла ВасилівнаЛезенко, Галина Олександрівна2012-09-182012-09-182007Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну / І. В.Попова, Г. О.Лезенко, А. В.Олійник Л. М. Хомічак // Наукові праці НУХТ. – 2007. - № 20. - С.45–48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2678Здійснено і досліджено перебіг гідролізу інуліну у водних розчинах соляної кислоти при низьких і субнульових температурах. Вивчено залежності швидкості гідролізу від температури, концентрацій інуліну та кислоти. Встановлено порядок реакції гідролізу інуліну у замороженій суспензії з урахуванням кінетичних особливостей мономолекулярних реакцій при субнульових температурах.Done and studied the course of hydrolysis of inulin in aqueous hydrochloric acid at low temperatures and subnulovyh. Studied the dependence of the rate of hydrolysis of temperature, concentrations of inulin and acid. Procedure to the hydrolysis of inulin in frozen suspension based on the kinetic characteristics of monomolecular reactions in subzero temperatures.otherінулінinulinкафедра харчової хіміїкафедра технології цукру і підготовки водикріогідролізфруктозафруктанишвидкість гідролізукінетика гідролізузаморожена суспензіяkriohidrolizfructosefruktansrate of hydrolysis kinetics of hydrolysisfrozen suspensionОсобливості перебігу і кінетики кріогідролізу інулінуArticle