Кондратенко, Євгеній ВолодимировичПерегуда, Микола Антонович2014-07-142014-07-142014Кондратенко, Є. Високодисперсне борошно з насіння квасолі / Євгеній Кондратенко, Микола Перегуда // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 268-269.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16108Аналіз отриманих даних показав, що крупність і вологість впливає на процес подрібнення. Кращою сировиною для виробництва високодисперсного борошна з насіння квасолі є дрібна квасоля (маш), з орієнтованою крупністю 330 -340 г і вологістю 16,0 %. Analysis of the data showed that the particle size and moisture affect the grinding process. The best raw material for the production of high flour from the seeds of beans are small beans (mash) with oriented particle size of 330 -340 g and 16.0% moisture.uk-UKвисокодисперсне борошнонасіння квасоліподрібненняgrindingsuperfine flourbean seedsкафедра технології зберігання і переробки зернаВисокодисперсне борошно з насіння квасоліOther