Солодко, Лілія МиколаївнаСімахіна, Галина Олександрівна2016-09-222016-09-222016Солодко, Л. М. Вивчення впливу способів оброблення зеленої маси портулаку городнього / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 114-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24134На сьогодні використання порошкоподібних збагачувачів із різноманітної рослинної сировини, насамперед, дикорослої, є одним із шляхів вирішення задоволення фізіологічних потреб населення у високоякісній біологічно повноцінній харчовій продукції нового покоління. Today, the use of powdered dresser with various plant materials, especially wild is one of the solutions to meet the physiological needs of the population in high-quality biologically valuable food product of new generation.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівпортулак городнійспособи обробленняфункціональнй інгредієнтgarden purslaneprocessing methodsfunctional ingredientВивчення впливу способів оброблення зеленої маси портулаку городньогоOther