Інновації ресторанного бізнесу - Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2021)
У наш час науково-технічного прогресу інновації в ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі ресторанів за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій ресторанного бізнесу дозволяють рестораторам підвищити ефективність свого господарства, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування та надання нових послуг. Тому робота була присвячена характеристиці сучасних інновацій в ресторанному господарстві.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); роботизація; онлайн-замовлення їжі; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції