Омельченко, Марія СергіївнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2021-12-022021-12-022021Омельченко, М. С. Інновації ресторанного бізнесу / М. С. Омельченко, Н. М. Стукальська // Виклики сьогодення та новації у харчових технологіях і готельно-ресторанному бізнесі : збірник тез науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, м. Київ, 27 травня 2021 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С. 133–135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36698У наш час науково-технічного прогресу інновації в ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі ресторанів за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій ресторанного бізнесу дозволяють рестораторам підвищити ефективність свого господарства, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування та надання нових послуг. Тому робота була присвячена характеристиці сучасних інновацій в ресторанному господарстві.рестораниінноваціїслужби доставкиінноваційні технологіїrestaurantsinnovationsdelivery servicesinnovative technologiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнновації ресторанного бізнесуThesis