Михалевич, Артур ПетровичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСапіга, Вікторія Ярославівна2023-12-082023-12-082023Дослідження впливу ізоляту сироваткових білків на мікроструктуру морозива сироваткового / А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак, В. Сапіга // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 151-153https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41728Встановлено, що середній діаметр бульбашок повітря у дослідних зразках морозива на основі рідких концентратів сироватки становить (11,00±0,45) мкм у разі застосування негідролізованого концентрату та від (6,60+0,03) мкм до (10,10: 0,23) мкм у разі застосування гідролізованого концентрату та ІСБ (3% та 5% відповідно. Використання ІСБ забезпечує рівномірний розподіл бульбашок повітря, що сприятиме формуванню високого показника збитості.otherморозивосироваткаізолят сироваткових білківкафедра технології молока і молочних продуктівicewhey protein isolateserumДослідження впливу ізоляту сироваткових білків на мікроструктуру морозива сироватковогоThesis