Ромоданова, Валентина ОлександрівнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2014-06-162014-06-161995Ромоданова, О. В. Дослідження зміни фізико-хімічних показників напою кисломолочного в процесі зберігання / О. В. Ромоданова, Н. М. Ющенко // 62 студ. наук. конф. Укр. державного університету харчових технологій : збірник тез доповідей. – К. : УДУХТ, 1995. - Ч. ІІ. – С. 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15193Розроблено технологію кисломолочного напою з пектином і полі солодовим екстрактом продовженого терміну зберігання. Стійкість молочного білку досягається за рахунок стабілізації системи, яку утворює пектин сухий яблучний. The developed technology of a fermented milk drink with pectin and field malt extract the extended period of storage. The stability of milk protein is achieved through stabilization system that forms the dry pectin Apple.otherкисломолочні напоїтермін зберіганнятеплова обробкаsour-milk drinksshelf lifeheat treatmentкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження зміни фізико-хімічних показників напою кисломолочного в процесі зберіганняThesis