Дорохович, Вікторія ВіталіївнаГуленко, Анастасія Михайлівна2020-05-202020-05-202019Дорохович, В. В. Визначення можливості застосування шроту з насіння соняшника при виготовленні здобного печива / В. В. Дорохович, А. М. Гуленко // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій, 11 вересня 2019 р., м. Київ. - Київ, 2019. – С. 141-142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31079Наведено результати визначення органолептичних та фізико-хімічних показників здобного печива з дозуванням шроту насіння соняшника в кількості 5 %, 10 % і 20% від маси пшеничного борошна. The results of determination of sensory and physico-chemical parameters of cookies with the dosage of sunflower seeds grist in the amount of 5%, 10%, 20% by weight of wheat flour are presented.otherздобне печивошрот насіння соняшникаорганолептичні показникифізико-хімічні показникиbutter biscuitsgrist of sunflower seedssensory propertiesphysico-chemical indicatorsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВизначення можливості застосування шроту з насіння соняшника при виготовленні здобного печиваThesis