Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаМедяник, Марія ОлександрівнаКобилецький, Назар Ігорович2022-07-012022-07-012022Використання нетрадиційної сировини у технології м'ясних паштетів / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, М. О. Медяник, Н. І. Кобилецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 204https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37719Вирішення проблеми дефіциту білкових продуктів харчування може бути досягнуто при комбінуванні рослинних та тваринних білків. Джерелом рослинного білку можуть бути ядра волоського горіха, який широко розповсюджений на території України. The solution to the problem of protein deficiency can be achieved by combining plant and animal proteins. The source of vegetable protein can be walnut kernels, which are widespread in Ukraine.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпечінка птицім'ясо птиціпаста волоського горіхасік гарбузаорганолептичні показникифізико-хімічні показникиpoultry liverpoultry meatwalnut pastepumpkin juiceorganoleptic parametersphysicochemical parametersВикористання нетрадиційної сировини у технології м'ясних паштетівThesis