Аналіз перспектив реалізації принципів циркулярної економіки для розвитку України - Тесля, Владислав Максимович; Горбенко, Ірина Сергіївна; Маджд, Світлана Михайлівна (My University, 2024)
Російська агресія проти України, що триває вже десять років призвела до негативних наслідків для її еколого-економічного розвитку. Повномасштабне вторгнення російських окупаційних військ та активні бойові дії на значній території нашої держави, завдали нищівного удару економіці нашої країни. Для прискорення відновлення сталого розвитку України в повоєнний період, парадигма циркулярної економіки може стати ключовим інструментом на шляху її відновлення

Russia's aggression against Ukraine, which has been going on for ten years, has had negative consequences for its environmental and economic development. The full-scale invasion of the Russian occupation forces and active hostilities on a large part of our country's territory have dealt a devastating blow to our country's economy. In order to accelerate the restoration of sustainable development of Ukraine in the post-war period, the circular economy paradigm can become a key tool on the way to its recovery
Keywords: циркулярна економіка; принципи сталого розвитку; війна в України; circular economy; principles of old growth; war in Ukraine; кафедра екології та екоменеджменту