Гулевата, Марина АнатоліївнаУсатюк, Світлана Іванівна2015-02-092015-02-092013Гулевата, М. А. Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості як результат впровадження системи менеджменту якості / М. А. Гулевата, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжн. наук.-техн. конф., 14-15 листопада 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 95-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19376Розглянуто проблему якості харчових продуктів у світлі її багатогранності та описано шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продуктів, що, тим самим, напряму впливає на ефективність діяльності підприємства. The problem of food quality in light of its versatility and describes ways to improve the quality and competitiveness of products, thereby directly affect the efficiency of the company.uk-UKуправління якістюорганізація виробництвапідвищення якості продукціїquality managementindustrial engineeringimproving product qualityкафедра експертизи харчових продуктівПідвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості як результат впровадження системи менеджменту якостіThesis