Доцільність впровадження інноваційного продукту в клінінговій службі готельного господарства - Шаран, Лариса Олександрівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2012)
Впровадження в готелі комп’ютерної програми «REX» - Room Expeditor для управління обслуговуючим персоналом готелю за допомогою мобільних пристроїв Apple iPhone / iPod дасть змогу скоротити час прибирання вдвічі та підвищити його якість, і збільшити оборотність гостей вдвічі. А використання безшумних дзвінків та роботів пилососів покращить ефективність та швидкість виконання роботи без зайвих затрат часу, бо як кажуть, час - це гроші.
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра готельно-ресторанної справи; інновації (готельно-ресторанний комплекс); клінінг готелю