Бондарчук, Оксана Василівна2013-04-132013-04-132006Бондарчук, О. В. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарата прямого внесення : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Оксана Василвна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2006.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7475Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технологічних режимів виробництва твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення. The thesis is devoted to the scientific substantiation and technological development modes of hard rennet cheese with a high temperature second heating using direct bacterial drug application.otherзаквашувальні композиціїтехнологіясир твердий сичужнийбактеріальний концентрат прямого внесеннясирна масаbacterial compositiontechnologycheese hard rennetstarter for direct vat inoculationcheese massРозробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесенняOther