Кравченко, Оксана Валеріївна2014-04-072014-04-072013Кравченко, О. В. Підвищення ефективності функціонування підприємств хлібопекарської промисловості (на прикладі Черкаської області) : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Кравченко Оксана Валеріївна ; НУХТ. - К., 2013. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13759У дисертаційній роботі представлені теоретичні засади формування ефективності, обґрунтовано методичні основи оцінювання ефективності підприємств хлібопекарської промисловості. In the thesis theoretical foundations of efficiency formation are presented, methodical bases of the estimation of baking enterprises efficiency are substantiated.хлібопекарська промисловістьінтегровані структуриефективністьінтеграціяbaking industryintegrated structuresefficiencyintegrationbaking subcomplexestimationenterpriseПідвищення ефективності функціонування підприємств хлібопекарської промисловості (на прикладі Черкаської області)