Kalinichenko, AsyaArsenieva, Larisa2020-10-162020-10-162020Kalinichenko, A. Morphology characterization of quartz-microbalance polymeric coatings for sorption of volatile compounds from food products / A. Kalinichenko, L. Arsenieva // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32020The multi-layer modified sensors were obtained using of liquid stationary phases which were selected for sorption of volatile markers from food products. The polymeric films were deposited on the surface of quartz crystals by solvent evaporation technique.ensurfaceelectronic nosemulti-layer modified sensorsкафедра експертизи харчових продуктівMorphology characterization of quartz-microbalance polymeric coatings for sorption of volatile compounds from food productsThesis