Микора, Анна Василівна2021-10-072021-10-072021Микора, А. В. Проект цеху переробки винограду для отримання білих столових сухих виноматеріалів потужністю 1200 т винограду за сезон із застосуванням активних сухих дріжджів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Василівна Микора ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2021. – 75 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35925otherвиноактивовані сухі дріжджіжелатинриб’ячий клейсусло-самопливобробка суслабродіннямембранний пресбілі виноматеріаликафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду для отримання білих столових сухих виноматеріалів потужністю 1200 т винограду за сезон із застосуванням активних сухих дріжджівOther