Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці - Скрипко, Ангелiна Петрiвна (My University, 2014)
Дисертація присвячена актуальній проблемі кондитерської галузі – створенню технологій нового асортименту здобного печива оздоровчого призначення зі зниженою калорійністю, підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів, поліпшеними споживними властивостями шляхом використання борошна солоду голозерного вівса і ярої пшениці та пребіотика гуміарабіку «Fibregum».
Keywords: борошно солоду вівса; борошно солоду пшениці; безглютенове печиво; гуміарабік; мука из солода овса; мука из солода пшеницы; гуммиарабик; oat malt flour; wheat malt flour; gluten-free biscuits; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів