Скрипко, Ангелiна Петрiвна2014-11-202014-11-202014Скрипко, А. П. Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Скрипко Ангеліна Петрівна ; НУХТ. - К., 2014. - 18 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18553Дисертація присвячена актуальній проблемі кондитерської галузі – створенню технологій нового асортименту здобного печива оздоровчого призначення зі зниженою калорійністю, підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів, поліпшеними споживними властивостями шляхом використання борошна солоду голозерного вівса і ярої пшениці та пребіотика гуміарабіку «Fibregum».uk-UKборошно солоду вівсаборошно солоду пшеницібезглютенове печивогуміарабікмука из солода овсамука из солода пшеницыгуммиарабикoat malt flourwheat malt flourgluten-free biscuitsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗдобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениціOther