Яровий, Володимир ЛеонідовичЯкобчук, Роман Леонідович2011-12-202011-12-202006Яровий, В. Л. Дослідження в'язкості пивних дріжджів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Харчова промисловість : наук. зб. - 2007. - № 5. - С. 8-10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/101Досліджено структурно-механічні властивості пивних дріжджів на прикладі в’язкості, а також вплив на в’язкість концентрації, температури та однорідності дріжджової суспензії.Investigated the structural and mechanical properties of brewer's yeast as an example of viscosity, as well as the influence of viscosity on the concentration, the temperature uniformity and slurry.otherефективна в’язкістьконцентраціяпивні дріжджішвидкість зсувуeffective viscosityconcentrationbrewer's yeastspeed shiftкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження в'язкості пивних дріждів