Оберук, Роман Володимирович2024-03-272024-03-272023Оберук, Р. В. Проект відділень приготування замісу, термоферментативної обробки та зброджування сусла з впровадженням енергозберігаючої технології спиртової бражки спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оберук Роман Володимирович ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2023. – 60 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42303ukферментні препаратизріла бражкатермоферментативна обробкафільтрат бардидріжджікафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект відділень приготування замісу, термоферментативної обробки та зброджування сусла з впровадженням енергозберігаючої технології спиртової бражки спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добуOther