Борщ, Вікторія Володимирівна2024-09-102024-09-102024Борщ, В. В. Дослідження використання гуміарабіку в технології хліба з пшеничного борошна з метою подовження його свіжості та впровадженням розроблених рекомендацій у проєкті хлібозаводу в м. Красилів Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Борщ Вікторія Володимирівна ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2024. – 191 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44838ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібобулочні виробипроектування нового заводукулерзакваскакамедіксантангуарріжкове деревогуміарабікчерствінняДослідження використання гуміарабіку в технології хліба з пшеничного борошна з метою подовження його свіжості та впровадженням розроблених рекомендацій у проєкті хлібозаводу в м. Красилів Хмельницької областіOther