Возіян, ВікторіяСолодко, Лілія Миколаївна2019-04-262019-04-262019Возіян, В. Визначення показників якості житньо-пшеничного хліба, збагаченого куркумою та насінням соняшнику / В. Возіян, Л. Солодко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 міжнародної конференції молодих аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. - С. 31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29215Використання у виробництві хлібних виробів такої нетрадиційної рослинної сировини, як куркума та насіння соняшника дозволить створити хліб житньо-пшеничний оздоровчого призначення з високими органолептичними, фізико-хімічними показниками якості, що знаходяться в межах значень, встановлених нормативною документацією. The use in the manufacture of cereal products such alternative vegetable raw materials like turmeric and sunflower seeds will create bread rye-wheat health-improving purposes with high organoleptic, physico-chemical parameters of quality, which are within the limits set normative documentation.uk-UKхлібні виробикуркуманасіння соняшникупоказники якостіcereal productsturmericsunflower seedsparameters of qualityкафедра технології оздоровчих продуктівВизначення показників якості житньо-пшеничного хліба, збагаченого куркумою та насінням соняшникуArticle