Якимчук, Тетяна Володимирівна2014-12-022014-12-022014Якимчук, Т. В. Екологічна складова розвитку промислових підприємств / Т. В. Якимчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 720.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18899Щоб суттєво зменшити вплив підприємств промисловості на навколишнє природне середовище та покращити його стан, перш за все необхідно вирішити існуючі проблеми суб'єктів господарювання. А саме: замінити застарілі технології виробництва та зношене обладнання на більш продуктивне, ресурсозберігаюче та енергоощадне; встановити природоохоронні системи, наприклад, системи очисних споруд, тощоuk-UKрозвиток промисловостіпромислові підприємстваекологіяразвитие промышленностипромышленные предприятияэкологияindustrial developmentindustriesecologyкафедра економіки праці та менеджментуЕкологічна складова розвитку промислових підприємствOther