Коробка, Юлія ВолодимирівнаПодобій, Олена ВалеріївнаКовальова, Світлана Олександрівна2020-02-042020-02-042019Коробка, Ю. В. Методи оцінки якості цукрогліцеридів / Ю. В. Коробка, О. В. Подобій, С. О. Ковальова / Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково–практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 206-208.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30660otherцукрогліцеридихарчові добавкиЕ474оліїжирипереестерифікація жирівsucroglyceridesfood additivesoilstransesterification of fatsкафедра харчової хіміїкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівМетоди оцінки якості цукрогліцеридівArticle