Саган, Христина Іванівна2022-05-262022-05-262022Саган, Х. І. Розробка рецептурної композиції молочного щербету для веганів з використанням продуктів переробки насіння гарбуза з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Хмельницький : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Христина Іванівна Саган ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 187 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37522кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівмолочний щербетпродукти переробки гарбузугарбузове молокоорганолептичні властивостіструктуроутвореннякалорійністьРозробка рецептурної композиції молочного щербету для веганів з використанням продуктів переробки насіння гарбуза з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. ХмельницькийOther