Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСоколенко, Анатолій ІвановичМартич, Віталій ВолодимировичМацько, Любов Михайлівна2014-11-102014-11-102014Патент 106639 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Спосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного / Поліщук Г. Є., Соколенко А. І., Мартич В. В., Мацько Л. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 201208140; заявл. 03.07.2012 ; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18139Технічний результат полягає в удосконаленні технології морозива плодово-ягідного, за якою можна виготовляти морозиво з активованою рослинною вуглеводо-білковою сировиною, що дає можливість повністю виключити додаткове внесення стабілізаторів - високовартісних харчових добавок, і водночас отримати продукт підвищеної біологічної цінності з оригінальними органолептичними властивостями. The technical result is to improve the technology of fruit ice cream that I can make ice cream with an activated carbohydrate-protein vegetable raw materials, which makes it possible to completely eliminate the addition of stabilizers - of high-nutritional supplements, and simultaneously obtain a product of high biological value of the original organoleptic properties.otherморозивоice-creamспосіб виробництваmethod of productionкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра мехатроніки та пакувальної технікиСпосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного (Патент на винахід № 106639)Article