Литвинець, Лариса Федорівна2013-01-142013-01-142012Литвинець, Л. Ф. Характеристика збутової діяльностіна підприємствах ресторанного господарства / Л. Ф. Литвинець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2012. – № 46. – С. 123–128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5205Визначено сутність збутової діяльності, її компонентів, особливостей управління. Досліджуються проблеми стратегічного підходу до управління збутом на підприємствах ресторанного господарства. Розглянуто шляхи вирішення функціональних завдань, пов'язаних з проблемами реалізації стратегії збуту на підприємствах ресторанного господарства. Сформульовано концептуальні принципи формування ефективної системи управління збутовою діяльністю підприємств у сфері ресторанного господарства. The essence of marketing activities, its components, characteristics of management. The problems of a strategic approach to sales management in enterprises restaurants. The ways of solving functional problems associated with the problems of marketing strategies for businesses restaurants. Conceptual principles of effective management sales management companies in the restaurant industry.otherзбутsalesзбутова діяльність підприємств ресторанного господарстваформування системи управлінняконцептуальні принципиоб’єкт та механізми управліннястратегічне управління збутомmarketing activity of the restaurantsformation of managementconceptual principles and mechanisms of object managementstrategic sales managementкафедра готельно-ресторанної справиХарактеристика збутової діяльностіна підприємствах ресторанного господарстваArticle