Мирошник, Юлія АнатоліївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2015-12-142015-12-142012Мирошник, Ю. А. Горобинове борошно в технології борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мирошник, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 79-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21961В сучасних умовах економічної діяльності значна частка закладів ресторанного господарства передбачає виробництво, доставку і реалізацію продукції власного вироблення. Пріоритетним завданням ЗРГ в цьому напрямку є організація виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів (БКВ) на власних виробничих площах. In today's times of economic activities significant proportion of establishments restaurant business involves manufacturing, delivery and sale of own production. ZRH priority in this direction is the organization of production of bakery and pastry products (BEI) at its own production facilities.кафедра готельно-ресторанної справиборошняні кондитерські виробиресторанне господарствогоробинове борошноAsh flourrestaurant managementConfectionery productsГоробинове борошно в технології борошняних кондитерських виробівOther