Дяченко, ОльгаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302021Дяченко, О. Використання нетрадиційної сировини у технологіях борошняних кондитерських виробів / О. Дяченко, Н. Стукальська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукраїнська науково-практична конференція, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 44-45https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41283otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїборошняні кондитерські виробинетрадиційна сировинаплодово-ягідні порошкиflour confectionerynon-traditional raw materialsfruit and berry powdersВикористання нетрадиційної сировини у технологіях борошняних кондитерських виробівThesis