Інновації в асортименті розсільних сирів - Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2008)
Розглянуто питання щодо інновацій в асортименті та упакуванні м'яких розсільних сирів. Обґрунтовано доцільність і перспективність застосування дієтичної добавки "Ламідан" у виробництві м'яких розсільних сирів. The questions of assortment and innovation in packaging soft brined cheeses. The expediency and prospects of using dietary supplements "Lamidan" in the production of soft brined cheeses.
Keywords: сир м'який розсільний; розсільний сир; альгінат; кафедра експертизи харчових продуктів