Рябченко, Наталія Олександрівна2014-04-072014-04-072008Рябченко, Н. О. Інновації в асортименті розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Сучасні тенденції та проблеми інновацій виробництва товарів і надання послуг : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 7 травня 2008 р. - Л.: РВВ НЛТУ, 2008. – С. 89-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13699Розглянуто питання щодо інновацій в асортименті та упакуванні м'яких розсільних сирів. Обґрунтовано доцільність і перспективність застосування дієтичної добавки "Ламідан" у виробництві м'яких розсільних сирів. The questions of assortment and innovation in packaging soft brined cheeses. The expediency and prospects of using dietary supplements "Lamidan" in the production of soft brined cheeses.uk-UKрозсільний сирасортиментякістьінноваціяpickled cheeseinnovationqualityassortmentкафедра експертизи харчових продуктівІнновації в асортименті розсільних сирівArticle