Дмитрук, Роман ОлександровичБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБессараб, Олександр Семенович2020-07-312020-07-312020Дмитрук, Р. О. Створення соків і напоїв функціонального спрямування / Р. О. Дмитрук, О. В. Бендерська, О .С. Бессараб // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р., м. Харків. - С. 94 - 95.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31831У сучасних умовах неможливо забезпечити організм людини оптимальною кількістю біологічно цінних речовин за рахунок звичайних продуктів харчування. Вирішення цього завдання вимагає створення і використання спеціалізованих продуктів харчування, збагачених цінними фізіологічно-функціональними інгредієнтами захисної дії. Напої є найбільш технологічним продуктом для створення нових видів функціонального харчування.сокинапоїфункціональні продуктиjuicesdrinksfunctional productsкафедра технології консервуванняСтворення соків і напоїв функціонального спрямуванняThesis