Кузьмін, Олег ВолодимировичВовк, Ганна МихайлівнаГребонос, Катерина ІгорівнаРадькевич, Світлана МиколаївнаРоман, Тетяна Олександрівна2018-10-262018-10-262018Дослідження якості раціонів харчування / О. В. Кузьмін, Г. М. Вовк, К. І. Гребонос, С. М. Радькевич, Т. О. Роман // Інтернаука. – 2018. – № 12 (52). – С. 47-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28401Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.кваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження якості раціонів харчуванняArticle