Гойко, Ірина Юріївна2014-07-082014-07-082014Гойко, І. Ю. Використання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоїв / Ірина Юріївна Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 143-144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15971Результати досліджень доводять доцільність використання композиційної суміші із плодів обліпихи, квіткового пилку та меду у виробництві кисломолочних напоїв. The research results prove the feasibility of using a composite mixture of sea buckthorn fruit, pollen and honey in the production of dairy drinks.uk-UKпродукти бджільництваапіпродуктизбагачення кисломолочних напоївenrichment of dairy drinksapiproduktybee productsкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоївOther