Стрельченко, Людмила ВасилівнаДубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван Федорович2018-07-022018-07-022015Стрельченко, Л. В. Аналіз процесу сушіння комбінацій білкових препаратів конвективно-терморадіаційним способом / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Тези доповідей 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27791Проблеми сьогодення, які пов'язані з екологічною ситуацією в україні, вимагають забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами із збалансованим складом поживних та біологічно активних речовин. У зв'язку з цим особливо важливою стає реалізація державної затвердженої програми здорового харчування, що передбачає створення продуктів з нормованим складом і властивостями. Today's problems related to the ecological situation in ukraine require the population to provide high-quality food products with a balanced composition of nutrients and biologically active substances. In this regard, the implementation of a state-approved healthy nutrition program, which involves the creation of products with normalized composition and properties, becomes particularly important.сушіннябілкові препаратиконвективно-терморадіаційний методБелкотон С95сояdryingprotein preparationsconvective thermo-radiation method,Belcoton C95soyaкафедра процесів і апаратів харчових виробництвАналіз процесу сушіння комбінацій білкових препаратів конвективно-терморадіаційним способомThesis